Opinionsblogg

Så ung och redan fostrad i kränkthet...

Välkommen till min nya opinionsblogg!

Men först och främst till den relevanta frågan, vem är jag?

Jo, det ska jag tala om för er:

Jag heter Leo Gerdén och är yngre än sagan om ringen filmen, terrordådet 9/11 och Marcus & Martinus. Alltså 13 år.

Jag är sedan två år tillbaka aktiv i Centerpartiets Ungdomsförbund och har sedan ungefär ett år tillbaka skrivit debattartiklar, ledare och krönikor på flertalet olika tidningar. Jag har skrivit om alla möjliga ämnen, allt från invandring till åldersgräns på sociala medier, till feminism, till yttrandefrihet, till Systembolaget, till HBTQ, till skolan, till yttrandefrihet och mycket mera. Dessa och många andra ämnen kommer jag att skriva om på den här bloggen.

Men är det verkligen helt oproblematiskt att vara ung i politiken? Tyvärr är svaret nej och mer om det kommer ni få läsa om på den här bloggen. Till varje artikel jag skriver får jag ofta kommentarer som rör min ålder, och inte det jag faktiskt skriver om. En av dessa är ”så ung och redan fostrad i kränkthet...”

Till den här bloggen kommer jag att framförallt skriva olika typer av åsiktstexter, men av blandad art. Det kommer också bli en del personligt om mig och mitt liv. Men en sak kan ni vara säkra på; jag kommer inte att skriva om att det var soligt väder och jag åt glass. Alla inlägg kommer att ha ett syfte

Jag hoppas att ni vill följa den här bloggen vidare och att ni får ut något av att läsa alla mina inlägg!

Kommentarer

Kommentera